Osam trenera vodilo Međimurje u 2022. godini

U NK Međimurje ne cvjetaju ruže, a uskoro bi trebali doznati i pravo stanje u klubu. Uskoro će se održati dugoočekivana klupska Skupština koja bi nam mogla razjasniti trenutno stanje u čakovečkom trećeligašu.

Ono što jako upada u oko je broj trenera koji je u 2022. godini radio u seniorskom pogonu Međimurja. Godinu je započeo Nikola Goričanec koji je otišao nakon teškog (7:1) poraza u Križevcima. Na njegovo mjesto došao je Goran Vincetić koji je klupu napustio dan prije uzvrata finala međimurskog kupa. Finalni susret vodio je mladi Karlo Kosalec. Kada je već bio kraj sezone, Međimurje je saznalo kako će igrati kvalifikacije za popunu SuperSport 2. HNL, a za taj susret u klubu su angažirali Gordana Golika. Čakovečki trener s ekipom je izborio treći rang, ali kako je bilo i najavljeno, on je ostao u ženskom nogometu te nije ostao trener.

 

U ljetne pripreme poveo ih je Ivica Solomun koji je i prije kraja ljeta napustio čakovečku klupu. Nasljedio ga je Zoran Ivančić, koji je također sam napustio klub. Privremeni trener tada je bio Damir Vugrinec, da bi u klubu posegli za Igorom Budišom. Kada je i Budiša napustio klub, Damir Vugrinec ponovno je kao privremeni trener vodio momčad u dvije utakmice.

U zimskoj pauzi očekuje se novo trenersko ime, a nadamo se da će se stabilizirati i igrački kadar te da će Međimurje biti konkurentno u nastavku sezone.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE