FOTO: Uberi sam – dođi u Agrin voćnjak u Vratišincu, uberi svježe breskve i plati upola manje!

Sezona je breskve, osvježavajuće i zdrave voćke bez koje ne možemo zamisliti ljeto. Rijetki su Međimurci koji nisu kušali mirisne jagode, sočne breskve ili slasne jabuke tvrtke Agra d.o.o. iz Čakovca koja se uzgojem navedenih kultura bavi u svom voćnjaku u Vratišincu.

Osim po kvalitetnom uzgoju te finim i zdravim plodovima, Agra je poznata i po samoberbama voća koje beraču štede 50% iznosa cijene za prvu klasu voća! Dakle – dođete, uberete najfinije plodove, platite upola manju cijenu i nosite doma top voće domaće proizvodnje za sitne novce!

U Vratišincu je trenutno u tijeku samoberba breskvi koja traje do 13.8. Ono što uberete nosite kući za 6 kuna po kilogramu, a brati možete svakog dana u tjednu osim nedjelje u periodu od 7.00 do 20.00 sati.

Primjera radi, jučerašnji je berač u samo 20 minuta nabrao 20 kilograma breskvi i na taj način uštedio 120 kuna. Odlično, zar ne?

Agrine domaće breskve možete i kupiti po redovnoj cijeni od 12 kuna po kilogramu, a, osim u Vratišincu, u danima Porcijunkulova možete ih pronaći i na Prcinkulovskom placu, novoj lokaciji za OPG-ove, u parkiću kraj tržnice.

Ako imate pitanja, uvijek ih možete kontaktirati putem njihove facebook stranice Agra – rješenja za voćarstvo i vinogradarstvo  ili telefonski na broj 099 843 1500 – kvalitetni i ljubazni zaposlenici još su jedna od Agrinih snaga!

www.agra.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE