Antonia Ružić i Filip Ude najbolji su sportaši Međimurja u 2021.

Za najbolje sportaše Međimurja u 2021. godini proglašeni su tenisačica Antonia Ružić, gimnastičar Filip Ude, odbojkaši Centrometala, rukometašice Zrinskog te badmintonski par Borna Vadlja i Luka Grubić.

U Termama Sveti Martin večeras je održana svečanost proglašenja najboljih sportaša, sportskih ekipa i momčadi Međimurja za 2021. godinu. Tom su prigodom za najbolje proglašeni tenisačica Antonia Ružić, gimnastičar Filip Ude, odbojkaši Centrometala, rukometašice Zrinskog te badmintonski par Borna Vadlja i Luka Grubić.

Tradicionalno su priznanjem za perspektive sportaše nagrađeni mladi sportaši, karatistice Leona Gulija i Ana Filipović, atletičari Nevia Fotak i Dorian Čavlek, badmintonašica Anabela Bel i rukometaši Vito Horvat i Marko Tkalec.

Priznanje “Franjo Punčec” dodjeljuje se svake godine za dostignuća i doprinos od izuzetnog značaja za razvoj sporta u Međimurskoj županiji. Ovogodišnje priznanje “Franjo Punčec” za životno djelo pripalo je Dragutinu Miholčeku a godišnjim priznanjem “Franjo Punčec” nagrađeni su Zvonko Horvatić, Davor Varga, Marija Jurak Bošnjak, Željko Dolenec i Udruga sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica. Simon Jakšić pak je dobio priznanje za fair play. Kolega, novinar Mladen Grubić dobio je priznanje za medijsku promociju sporta u protekloj godini.

Opširnije o svečanosti izbora najboljih sportaša Međimurja čitajte u novom 1382. broju Međimurskih novina od 11. ožujka. (so)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE