Počasnu klupicu na šetnici uz Muru dobile žene iz Udruge sportske rekreacije Sport za sve

Grad Mursko Središće još je prije nekoliko godina odlučuio je sve klupice na javnim površinama  oslikati motivima vezanim uz grad.

U povijest grada svojom klupicom  upisana je i udruga USR Sport za sve iz Murskog Središća.  Već punih 25 godina predvode rekreativne aktivnosti u Murskom Središću, a ove su godine zbog toga na svečanoj sjednici bili nagrađeni nagradom Lapornik.

Njihov je doprinos društvenim aktivnostima i popularizaciji sporta od danas zabilježen i na jednoj od klupica uz šetnicu. Ona se prikladno nalazi kraj street workout vježbališta i sadrži simbole udruge. Osim loga udruge, obilježenih prvih 25 godina djelovanja, tu su i stihovi himne rekreativaca Međimurja koja je napisana i uglazbljena od strane Središćanki Željke Turk i Marije Trstenjak. Udruga je u već više od 25 godina djelovanja okupila 485 članova, a cilj im je što više ljudi potaknuti na rekreativno bavljenje sportom i druženje. Simboličnoj prezentaciji je osim članica udruge prisustvovao i gradonačelnik Dražen Srpak.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE