Lucija Lesjak preko Pariza želi doći do Tokija

Na nedavno održanom EP-u u karateu u Poreču Ivan Kvesić izborio je izravan plasman na Olimpijske igre u Tokiju u kategoriji +75 kg. Dodatne kvalifikacije, odnosno završni kvalifikacijski turnir za OI u tom sportu održat će se u Parizu od 11-13. ovog mjeseca.

Stručni stožer hrvatske karate reprezentacije prema utvrđenom sustavu bodovanja u prethodnom razdoblju utvrdio je naše natjecatelje, koji će braniti boje Hrvatske u Parizu. To su Boran Berak (-67 kg), Enes Garibović (-75 kg), Alessandra Hasani (-55 kg), Ana Lenard (-61 kg), Lucija Lesjak (+61 kg). U kategoriji +75 kg Hrvatska više ne može sudjelovati u dodatnim kvalifikacijama, budući da je Ivan Kvesić već osigurao nastup u toj kategoriji.

Na OI u Japanu održat će se još i pojedinačna natjecanja u katama u obje konkurencije, a na turniru u Parizu Hrvatska ovoga puta uzevši u obzir zbroj prethodnih nastupa neće imati predstavnika.

Samo tri najbolja iz svake kategorije na kvalifikacijskom nadmetanju u Francuskoj izborit će nastup na OI, na kojem će karate prvi put bio dio olimpijskog natjecateljskog programa.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Slijetanje osobnog automobila kod Dragoslavec Sela

Auto sletio s ceste kod Dragoslavca

Otvoreni podrumi u Svetom Urbanu

Je li ovo početak kraja za Opel?