Intervju s načelnikom Ivanom Hajdarovićem povodom Dana općine Dekanovec

Život u Dekanovcu nije stao zbog pandemije. Online komunikacije su dostupne zbog visoke tehnologije, a samim time naglašavam da smo najobrazovanija Općina u RH razmjerno broju stanovnika pa takvom komunikacijom rješavamo sve aktivnosti u našoj kulturnoj, društvenoj i sportskoj zajednici, rekao je u razgovoru načelnik Hajdarović

–  Dekanovec kao najmanja općina u Međimurskoj županiji usmjeren je na boljitak cijele zajednice. Što biste istaknuli kao najznačajnije za Dekanovec što ste ostvarili u protekloj godini?

– „Projekt ljudi“ je naš najvažniji projekt kroz sve ove godine. Ponosan sam na ulaganje u ljude, a prvenstveno na one najmanje pa do onih najstarijih, najosjetljivijih, ljude treće životne dobi. Počevši od naknada za novorođeno dijete, dječjih darova, sufinanciranje dječjeg vrtića za svu djecu koja polaze vrtić, 100% financiranje školske prehrane svim učenicima PŠ Florijana Andrašeca Dekanovec, financiranje školskih bilježnica za prvašiće, sufinanciranje udžbenika učenicima srednjih škola, sufinanciranje školskog prijevoza učenicima osnovne i srednjih škola, prigodnim nagradama poticanje učenika na postizanje izvrsnih rezultata, isplata studentskih stipendija redovnim studentima pa do raznih oblika socijalnih pomoći bolesnima i nemoćnima, obiteljima i djeci kao i  podjela uskrsnica i božićnica svim umirovljenicima s primanjima manjim od 2.000 kuna te svim umirovljenicima starijim od 80 godina bez obzira na visinu mirovine.

Cijeli intervju s načelnikom Ivan Hajdarovićem pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka 15. svibnja!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE