Srednjoškolci u Prelogu poručili: – Neka Božić bude svima!

Blagdanske vibre, vedra srca i želja da nekome opet vratimo osmijeh na lice potakla je srednjoškolce – humanitarce da opet pomažu uz domaćine – KTC Prelog i građane grada Preloga.


Naime, u petak, 13. prosinca od 15 do 18 sati srednjoškolci su prikupljali namirnice i potrepštine za Caritas župe Sv. Jakoba u Prelogu. Snježana Janković, prof. o provedenoj akciji je kazala:

– I ove smo godine otvorili svoja srca i pokazali humanost…Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli skupiti deset prepunih kutija, našim kolegama nastavnicima i bivšim učenicima koji su i sami sudjelovali prošle godine, a ove godine bogato punili košare darovima što se lijepo vidi na fotografijama. Ova humanitarna akcija ne bi se mogla održati bez entuzijazma učenika Dorijana Bogdana (1.SK), Sebastiana Cilera (3.SKP), Jane Kovač i Marte Bašnec (4.EK), Mateje Habuš i Lucije Marđetko te Andromede Šlibar (4.THK) uz podršku profesorica Dragice Koštarić i Snježane Janković. Ovom smo humanitarnom akcijom pokazali da svatko tko dijeli, prima dvostruko, ali i da se blagdanski osjećaj darivanja ne mijenja generacijama.

Ostavi komentar