Optužnica protiv Smiljane Srnec: Jasmina Dominić ubijena je u lipnju 2000. godine

Prenosimo frapantne detalje Jutarnjeg lista iz optužnice protiv Smiljane Srnec iz Palovca koju se tereti za ubojstvo sestre Jasmine.

Ubila ju je s pet snažnih udaraca u glavu, najvjerojatnije na spavanju, ušicom sjekire ili nekim drugim predmetom, ugurala u škrinju, glavu joj zamotala u crnu najlon vreću, a vrat omotala najlonskom čarapom, donosi Jutarnji list.

Ispod crne vreće u Končarevoj škrinji prvo je bila plavo-bijelo-zelena navlaka za poplun s cvjetnim uzorkom u koju je bio umotan i drugi dio tijela, a na njemu su bili tragovi krvi. Kad su policajci napokon otvorili škrinju koja se teško otvarala, jer guma je bila zalijepljena ljepilom kad su skinuli navlaku za poplun s tijela, glava 23-godišnje Jasmine bila je još jednom omotana u crnu najlonsku vreću koja je oko vrata zavezana najlonskom čarapom u čvor.

Osim navlake za poplun, za zamatanje sestrina tijela koristila je i stolnjak. Svaku potkoljenicu omotala je u crnu najlon vreću i dodatno je zamotala najlonskom čarapom te sve opet zavezala u čvor.

Prvo što su istražitelji uočili u “Končarevoj” škrinji u hodniku obiteljske kuće pod stepenicama, bile su vrećice sa smrznutim graškom, voćem i povrćem, jagodama s datumima od 1. lipnja i 9. lipnja 2000.

Osim toga, u škrinji su bile vrećice s mrkvom, ribom… Budući da je dio voća i povrća bio u metalnoj košari, tek kad su uklonili košaru, ukazao im se dio ljudskog tijela, pokriven prozirnim vrećicama s voćem i povrćem.

Ispod tijela u zamrzivaču su bile i vrećice sa smrznutim iznutricama, vrećice sa smrznutim višnjama, koje su u škrinju stavljene 6. lipnja 2000. te dvije posude za smrznutom hranom i vrećica smrznute rajčice. Kriminalistički tehničari sve su fotografirali. Krenula je opsežna istraga koja je završena, donosi Jutarnji list.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Utrka Svetomartinska Mura 2024.

Prvomajska grahijada u Brezju

Par muških osoba postavlja prvomajsku najgu u Donjem Vidovcu

Donjovidovčani postavili prvomajsku majgu

Grahijada u Brezju

Čuvajmo šume i svijet u njima