Borna Lesjak s preko 60 metara za tri boda pionira

U nastavku prvenstva 1 HNL za pionire i kadete mladi igrači Međimurja već su odigrali tri susreta , a ovaj petak čeka ih četvrti.

Nakon poraza u obje kategorije kod Solina uslijedile su dvije pobjede nad Šibenikom, a u nedjelju je odigran susjedski derbi u Varaždinu koji je završio polovičnim rezultatom.
U prvoj utakmici na terenu s umjetnom travom sučelili su se pioniri Varaždina i Međimurja. Iako su domaći imali inicijativu tri boda odlaze u Čakovec zahvaljujući pogotku kojeg je postigao Borna Lesjak.

Pred sam kraj utakmice dosuđen je slobodni udarac za čakovčane desetak metara na vlastitoj polovici. Lesjak je uputio visoku parabolu pred gol domaćina i malo uz pomoć vjetra dubinska lopta završila je iza leđa vratara . Do kraja utakmice domaćini su jurišali na gol mladog Zrne koji je otklanjao sve opasnosti i važna tri boda za ostanak odlaze u Čakovec.

Ovom pobjedom pioniri su stigli do 29-og boda i dalje su na visokom petom mjestu.
Za razliku od njih kadeti su uvjerljivo poraženi, čak 6:1, a jedini pogodak je postigao Niko Frančić . Sa šest bodova i dalje drže posljednje mjesto.

Međutim na zajedničkoj tablici gdje se zbrajaju bodovi obje selekcije nakon 18 . kola u ligi od četrnaest klubova mladi igrači Međimurja s ukupno 35 bodova dijele deseto mjesto s Interom , a posljednji je Varaždin sa 29 bodova.

U slijedećem kolu pioniri Marija Šarića i kadeti Gordana Golika ovaj petak 15. ožujka domaćini su ekipi pulske Istre . Prva utakmica na pomoćnom terenu SRC Mladosti na rasporedu je u 14 sati , a druga nakon nje u 15. 45 sati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE