RK Nedelišće naporno se priprema da bi bilo što bolji drugoligaš

Rukometaši Nedelišća naveliko se pripremaju za nastupanje u 2. HRL – Sjever.

Nakon četiri godine nastupanja u 3. HRL svojim zalaganjem i rezultatima stekli su pravo igranja u višem rangu, gdje će uz RK Prelog, MRK Čakovec biti treći predstavnik međimurske županije u 2. HRL.

Pod vodstvom trenera Buvač Nebojše svakodnevno se priprema ekipa za prvo kolo 16. rujna kad gostuju kod rukometaša Petrinje.

Igrački kadar je pojačan igračima, braćom Raguž, Lukom i Brunom, te Car Markom koji su se nakon nekoliko godina pauziranja od rukometa priključili ekipi. U klub se vratio i Zebec Jura. Klub je napustio Korent Karlo koji je prešao u MRK Čakovec.

Ekipu čine igrači: Hajdarović, Obadić, Jarni – golmani, Trstoglavec, Hudin, Jakšić, Mrčela, Bakač, Topličanec, Blagus, Farkaš, Goričanec, Slaviček, Škvorc i Bratković

U pripremi je još nekoliko prijateljskih utakmica sa RK Zagoricom – Velika Gorica, RK Ludbregom također drugoligaškim ekipama.

U klubu je angažiran i voditelj mlađih dobnih uzrasta, nekadašnji rukometni golman Herceg Dejan, koji će voditi ekipu 2002/03 i mlađe. Ista ekipa će se natjecati u 1. Hrvatskoj mlađoj kadetskoj ligi.

Vjerujemo da će uz zalaganje ekipe, uprave, roditelja te podrške lokalne zajednice i sponzora, RK Nedelišće biti uspješan drugoligaš.

Svi domaći susreti odigravat će se kao i do sada u SGC Aton Nedelišće.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj

Progoni vještica u Hrvatskoj