Luka Grubić i Borna Vadlja odlično predstavili međimurski badminton na reprezentativnom kampu

Članovi Badminitonskog kluba Međimurje, najbolji junior i juniorski U19 reprezentativac Hrvatske Luka Grubić te najbolji mlađi junior i mlađe juniorski U17 i juniorski U19 reprezentativac Hrvatske Borna Vadlja uspješno su kao članovi reprezentacije na reprezentativnim juniorskim U19 priprema sudjelovali na Regionalnom kampu SLOVENIA SUMMER CAMP 2018 u Sloveniji, na Mirni od 15. do 21. srpnja, na kojem su sudjelovali juniorske reprezentacije Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Kamp je bio pripremi za nastup za juniorsko U19 Europsko prvenstvo 2018. Kamp su vodili seniorski izbornik Hrvatske Igor Čimbur i slovenska juniorska izbornica Maja Kersnik.

Hrvatska juniorska reprezentacija bila je u sastavu: Luka Ban, Josip Meglić, Luka Grubić, Borna Vadlja, Inga Sadaić, Ira Misir, Barbara Janičić i Ira Martinuš.

Odlukom juniorskog izbornika Nevena Rihtara juniorska U19 reprezentacija Hrvatska za nastup na ekipnom i pojedinačnom EP 2018 u Estoniji od 7.-16.9.2018. bit će u sastavu: Luka Ban, Josip Meglić, Inga Sadaić, Ira Misir i naš Luka Grubić.

Čestitke Luki za ulazak u sastav reprezentacije za EP U19.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE