3. HNL: Konačno pobjeda Međimurja i to na teškom gostovanju u Ždralovima

Kriza već duže vrijeme trese redove NK Međimurje koje u ovoj sezoni igra daleko od razine iz prethodnih. Međutim, ove subote konačno je zaustavljena crna serija. U 9. kolu 3. HNL-istok Međimurje je gostovalo kod starog rivala Mladosti u Ždralovima i stiglo do pobjede 2:1.

Nakon tri uzastopna poraza Čakovčanci su sa skepsom ispraćeni na put. Međutim na kraju je ipak sve dobro završilo za Međimurje. Na početku sve do 15. minute proteklo je u ispitivanju snaga, a onda je Škvorc idealno uposlio Munivranu koji izbija sam pred vratara Srbljanovića ali puca u njega i prilika odlazi u nepovrat. Sjajna prilika Čakovčana koja je nagovijestila dobru subotu čakovečkog sastava.

Domaćini pokušavaju dugim loptama na Sučića ali obrana Međimurja sve otklanja. Bolju igru u prvom poluvremenu Međimurje je okrunilo u 33.minuti. Nakon proboja Munivrane s desne strane na povratnu loptu nailazi Marciuš koji s nekih desetak metara pogađa za 0:1. Svoju odličnu igru u prvom dijelu Mario Munivrana potvrdio je u 42. minuti nakon odličnog dodavanja Antonovića kada sa šesnaest metara iskosa pogađa suprotni kut za 0:2. Nažalost zbog ozljede Munivrana je ostao u svlačionici, a zamijenio ga je Šarić.

U drugom dijelu domaćin pokušava preskakanjem igre doći do gola Međimurja. U jednom kontranapadu Škvorc odlično odigrava na Šarića ali pomoćni sudac označava zaleđe koje nije bilo i oštećuje naš sastav.

Mladost je uspjela smanjiti u 89. minuti na 1:2 nakon bezbrojnih nabacivanja golom Trupca, ali je to bilo sve i tri boda odlaze u Čakovec.

Ova tri boda trebala bi našem predstavniku u III. HNL-istok biti dobar poticaj za nastavak prvenstva i bijeg iz donjeg dijela prema sredini, te pokušaju da se do kraja jeseni ipak zauzme što bolja pozicija na tablici. (md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE