Svjetski dan kuhara u Srednjoj školi Prelog

Branko Ognjenović
Akademik kulinarstva Branko Ognjenović na jednoj od svojih radionica u Hotelu Park

U Srednjoj školi Prelog bit će u petak, 20. listopada od 9 do 14 sati obilježen Svjetski dan kuhara, a održat će se niz tematskih radionica u okviru školskog projekta „Korak po korak do zdravlja“. Predavanja će održati doc. med. spec. fizijatar Ahmed Masri – „Važnost tjelesne aktivnosti kod teenagera“ i mag. nutricionist Sandra Zugan – „Važnost zdrave prehrane (povezano s prevencijom zaštite bolesti srca)“ iz Poliklinike Avanti iz Velike Gorice.

Motivacijsko predavanje održat će akademik kulinarstva Branko Ognjenović, koje će uključivati osobni kuharski put, izazove kuharske struke, specifičnosti zanimanja, genetski zapis okusa.

Ognjenović i chef Dario Lide, dopredsjednik Humanitarne udruge „Renato – Kuhari bez granica“, predvodit će kuharsku radionicu zdrave prehrane – napominje ravnatelj Tomislav Grgur.

foto: rr

Ostavi komentar