Traže ljude koji bi svako popodne spavali: Plaća 9000 kuna, a mogu se prijaviti i ljudi iz Hrvatske!

Ilustracija, Foto: Pixabay

Tvrtka koja piše recenzije za madrace te ujedno objavljuje vodiče o zdravlju spavanja nudi posao iz snova odnosno, bolje rečeno, posao gdje ćete biti plaćeni za spavanje.

Žele isprobati nekoliko teorija koje stoje iza dobrih i loših strana popodnevnog odmora. Osim činjenice da san različite duljine ima raznovrsne prednosti odnosno mane, također žele utvrditi utjecaj popodnevnog odmora na cjelokupnu razinu umora i učinke drijemanja na pamćenje, motivaciju i produktivnost.

Tvrtka eachnight traži 5 osoba koji će postati recenzenti sna, a njihov zadatak i nije toliko težak.

Opis posla stvarno je za ‘ubiti oko’

U periodu od 30 dana odabrani kandidati će morati spavati svako popodne i to sami kako bi se osigurao neometan san. Osim toga, potrebno je poznavanje engleskog jezika kako bi se precizno utvrdili pregledi svakog drijemanja kod davanja povratne informacije te kako bi se slijedile potrebne upute.

Prijaviti se mogu i kandidati iz hrvatske!

Osim popodnevnog sna, odabranici moraju sudjelovati u nekoliko testiranja kako bi se isprobale teorije kao što je idealna duljina popodnevnog sna koja najbolje utječe na svježinu te prethodno spomenuto pamćenje, motivaciju i produktivnost.

Prije i poslije svakog ‘eksperimenta’ odnosno spavanja, sretni odabranici će preko video poziva dobiti kratke upute kako bi uspješno ispunili svoj zadatak te dali povratne informacije o spavanju.

Foto: Kinga Cichewicz on Unsplash

Gdje se prijaviti?

Prijaviti se mogu kandidati iz svih država, uključujući naravno i Hrvatsku, a jedini uvjet – punoljetnost. Svaki kandidat mora imati minimalno 18 navršenih godina.

Nakon mjesec dana popodnevnih drijemanja, spavalice će dobiti 1500 dolara odnosno preko 9000 kuna.

Prijave se primaju do 31. svibnja, a svoju možete ispuniti OVDJE.

Ostavi komentar