Vedran Delimar u sezonu 2018. ulazi s novim pojačanjima VW Polo motora

Zagrebački automobilistički savez održao je 8. prosinca Večer ZG Prvaka 2017. godine. Tom se prilikom slavila 25. godišnjica Zagrebačkog automobilističkog saveza te je bilo organizirano proglašenje rezultata Prvenstva Zagreba i Prvenstva Sjeverne lige u auto i karting sportu.

Na svečanoj dodjeli priznanja sudjelovali su najbolji vozači Zagreba te Sjeverne lige. Na postolju našao se i čakovečki automobilist Vedran Delimar, član auto kluba Dubrava iz Zagreba. S 3 odvožene utrke u sezoni 2017. u kategoriji Autoslalom. S dvije pobjede i jednim drugim mjesto, završio je kao pobjednik grupe SPORT – Klasa7 na Prvenstvu Sjeverne lige, te također kao pobjednik grupe Sport za Prvenstvo Zagreba u sezoni 2017.

Za Autoklub Dubravu iz Zagreba sa svojim kolegama iz kluba osigurao je i dvije pobjede u konkurenciji klubova, te su za kraj sezone proglašeni prvim klubom u autoslalomu za Prvenstvo Zagreba, te prvaci Sjeverne lige u Autoslalomu.

-Bila je ovo odlična sezona! Novi složeni VW POLO s Turbo motor pokazao se odličan na stazi i sve štima. Imali smo odlične vožnje, ali vidimo gdje još ima „lufta“ za bolji rezultat! U sezonu 2018. ulazimo s još nekim poboljšanjima na vozilu i nadajmo se još boljim rezultatima! Htio bih se zahvaliti mom Ocu na podršci kroz cijelu sezonu te naravno svim mojim sponzorima bez kojih do ovih odličnih rezultata ne bi došlo- kazao je Vedran Delimar.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE