Prijavite se na Nedelsku cenku i trčite za svoje zdravlje

Sredina lipnja donosi nam novo izdanje Nedelske cenke.

U organizaciji Atletskog kluba Nedelišće, 15. lipnja, na rasporedu je utrka Nedelska cenka. Start i cilj su ispred Mesapa (Ulica Josipa Marčeca 27), prvi će trčati vrtićarci i to u 09:15. Zatim u 09:25 slijede osnovnoškolci, dok će utrke na 3 i 10 kilometara početi u 10:00.

Vrtićarci i školarci ne plaćaju startninu. Za utrke od 3 i 10 kilometara startnina do 3. lipnja iznosi 10 eura, a nakon toga 15 eura. GPS staza možete provjeriti na sljedećim linkovima: 3km i 10km.

Prijaviti se možete na web stranici www.utrka.com, a paket prijave sadrži startni broj, majicu (organizator ne garantira za prijave nakon 3. lipnja), finišersku medalju, okrijepu i jelo.

Detalji utrke

Startni brojevi i majice preuzimaju se u petak, 14. lipnja od 17:00 do 20:00 kod zgrade Mesapa ili ujutro prije utrke od 07:00 do 09:45.

Napomene organizatora

1. Svi trkači dobivaju finišerske medalje, a posebne nagrade za prva tri trkača po kategoriji.

2. Za kasne prijave (iza 3.6.2024.) organizator ne garantira majicu

3. Trkači u utrkama sudjeluju na vlastitu odgovornost, organizator osigurava nazočnost liječničkog tima za pružanje prve pomoći.

Dodatne informacije mogu se dobiti na [email protected] ili 098/936-0036 Aleksandar Puklavec.

Dodatne napomene

Prijavu na utrku „Nedelska cenka 2024“ za djecu i osobe mlađe od 16 godina mogu ispuniti samo roditelji ili skrbnici te isti prijavom potvrđuju da su ovlašteni za prijavu malodobnog djeteta na utrku.

Prijavom na utrku „Nedelska cenka 2024“ natjecatelj potvrđuje da su osobni podaci u prijavi istiniti te dajem ovlaštenje i suglasnost AK Nedelišće da osobne podatke može koristiti, kao i objavljivati fotografije i snimke te da s osobnim podacima navedenim u prijavi, fotografijama i snimkama može raspolagati, njima se služiti te ih koristiti i obrađivati u svrhu za koju su prikupljeni (objava rezultata utrke u medijima).

Prijavom na utrku „Nedelska cenka 2024“ natjecatelj potvrđuje da je upoznat/a da se osobni podaci od strane AK Nedelišće prikupljaju i obrađuju u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) i u skladu sa Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka.

Prijavom na utrku „Nedelska cenka 2024“ natjecatelj potvrđuje da sam upoznat/a sa činjenicom da trkači nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava od bilo kakvih ozljeda i nezgoda prije sudjelovanja, za vrijeme sudjelovanja i nakon sudjelovanja u utrci, te sam upoznat/a i suglasan/a da organizator utrke ne preuzima odgovornost i nije odgovoran za moguće ozljede prije sudjelovanja, za vrijeme sudjelovanja i nakon sudjelovanja u utrci.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE