18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Točno u podne u Čakovcu krenuo “Turnir 8 kafića”, finale u 18,15 sati

U sportskoj dvorani II. OŠ Čakovec ove subote 30. prosinca točno u podne krenulo je napeto malonogometno poslijepodne i večer jer se igra tradicionalni turnir čakovečkih kafića. Naslov prvaka brani Lap koji je prošle godine slavio uvjerljivu pobjedu protiv Čape.

Ove godine na turniru sudjeluje rekordni broj od čak osam ekipa čakovečkih “ugostiteljskih objekata”, a sudjeluju: Lap (branitelj naslova), South, Stari hrast, Metalac, Joka, 3 mrtvaca, Čapa i Park’s.

Ekipe kafića podijeljene su u dvije skupine. U jednoj skupini igraju: Lap, South, Metalac i Stari hrast, a u drugoj: Čapa, Joka, Park’s i 3 mrtvaca.

Od 12 sati igraju se utakmice po skupinama, dok od 17 sati slijedi završnica. Najprije polufinalne utakmice, pa za 3. mjesto, dok je veliko finale predviđeno za 18.15.
Glavna “legitimacija” za ulazak u ekipu, bilo u navijačku skupinu na tribinama svakako je “redovnost posjete” da ne ustvrdimo “inventar” pojedinog kafića. Stoga ne sumnjamo da će opet vrlo važnu ulogu igrati i zajedništvo koje imaju ekipe i navijači.

I ove godine već sam početak donio je dobru atmosferu u dvorani, kako na terenu, tako i na tribinama, kao što je i najavio glavni organizator Davor Varga koji poziva sve ljubitelje malog nogometa da u subotu poslijepodne, a obavezno nakon 17 sati navrate u dvoranu II. OŠ Čakovec jer za tako nešto imaju dobar razlog – da navijaju i bodre ekipu svog omiljenog čakovečkog kafića.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE