U M. Središću održan sastanak s tenisačima zbog brojnih problema

Teniski klub Mursko Središće prošle je godine obilježio 40 godina postojanja i aktivnog uključivanja u društveni život grada. Teniski klub osnovan je 1979. godine, četiri godine nakon što je Željko Soldat (1975. godine) osnovao klub prijatelja tenisa.

Zahvaljujući njemu, grupi prijatelja i entuzijasta koji su svih tih godina vrijedno radili i razvijali tenis u gradu Mursko Središće, danas klub broji 50-ak članova i 32 polaznika teniske škole.

Vrijedni članovi Teniskog kluba Mursko Središće redovito uređuju teniski teren kako bi domaći i strani (brojni članovi iz susjedne Slovenije) sportsku aktivnost provodili što kvalitetnije.

Ove godine su, neposredno nakon što je teniski teren uređen, uslijedili nepovoljni vremenski uvjeti  te je isti stoga trenutno u lošem stanju.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak danas je održao sastanak s predsjednikom Teniskog kluba Mursko Središće Dariom Mikulićem i njegovim zamjenikom Josipom Šajnovićem u svrhu pomoći Teniskom klubu u provođenju brojnih aktivnosti i to  prvenstveno onih s djecom i mladima.

Također, zbog novonastale situacije s pandemijom bolesti COVID 19 Teniskom klubu Mursko Središće smanjeni su prihodi.

Gradonačelnik Dražen Srpak iznio je kako će Grad Mursko Središće prema svojim proračunskim mogućnostima pomoći Teniskom klubu Mursko Središće kod uređenja teniskog terena te kod organizacije i pokroviteljstva Teniskog kampa koji će se održati idući vikend.

Isto tako gradonačelnik Dražen Srpak pitao ih je za planove te su predsjednik i zamjenik istakuli kako im je najznačajniji i najvažniji rad s djecom i mladima te kako se u bliskoj budućnosti razmišlja postaviti visoka zaštitna ograda uz šetnicu kod teniskih terena.

tenisači kod gradonačelnika srpaka

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE