6.7 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Stolnotenisači Mihovljana premijerno nastupili u najvišem stupnju natjecanja

MSTC Čakovec je prošle sezone izborio nastup u najvišem natjecanju, a nakon njih i godina pauze u Superligu se vratio i STK Mihovljan.

Iako su završili tek treći u prvenstvu, spletom sretnih okolnosti i odustajanja ekipa više rangiranih od njih, iskoristili su pravo nastupa u najvišem stupnju natjecanja, tj. Superligi. Ovo je prilika za mlade igrače iz Mihovljana za skupljanje superligaškog iskustva i igranja na najvišoj razini.

Ove subote u jutarnjem terminu u velikoj dvorani Arene Varaždin krenuli su i prvo kolo gostovali kod susjeda u Varaždinu kod ekipe Starr-a. Prvi nastup i poraz rezultatom 3:1.

Iskusni Ronald Ređep je u prvome susretu bio bolji od premijernog nastupa Matije Strbata rezultatom 3:1. U drugome susretu sastali su se Nino Bujan i Petar Znika te je Nino rezultat izjednačio kroz pet setova. U trećem susretu je debitirao Noa Vresk i nažalost morao priznati poraz boljem, Marku Vidačeku, koji već ima superligaško iskustvo. U četvrtom susretu pobjedu domaćinu je donio Ronald Ređep koji je svladao u tri seta Ninu Bujana.

Rezultati

REĐEP Ronald – STRBAT Matija 3:0 (7,4,5)

ZNIKA Petar – BUJAN Nino 2:3 (-10, 8,-11, 5,-4)

VIDAČEK Marko – VRESK Noa 3:0 (3,7,5)

REĐEP Ronald – BUJAN Nino 3:0 (10,5,7)

 

STK STARR Varaždin – STK MIHOVLJAN Mihovljan 3:1

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE