Uskoro 7. Kup Grada Čakovca na kojem će snage odmjeriti najbolji stolnotenisači

Uskoro nas očekuje sedmo po redu izdanje Kupa Grada Čakovca.

Stolnoteniski klub Putjane pod pokroviteljstvom Grada Čakovca u subotu, 25. svibnja, s početkom u 10:00 organizira novo izdanje turnira u sportskoj dvorani II. osnovne škole Čakovec.

Međunarodni turnir

Kup Grada Čakovca je otvoreni međunarodni turnir u stolnom tenisu na kojemu pravo nastupa imaju svi uredno prijavljeni igrači (registrirani i neregistrirani). Veterani prema vlastitom izboru mogu igrati mlađu starosnu kategoriju, a nastup je dozvoljen samo u jednoj kategoriji.

U pojedinačnom dijelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svatko sa svakim. Prvo i drugo plasirani iz svake skupine nastavljaju natjecanje klasičnim k.o. sustavom, dok treće i četvrto plasirani igraju utješni turnir, također k.o. sustavom. Pojedinačne kategorije za koje se prijavi manje od 4 natjecatelja neće se igrati, a prijavljeni će se prebacivati u neposredno mlađe kategorije, najavljuju organizatori.

Kategorije

A) seniori – rođeni 1984. godine i mlađi

B) mlađi veterani – rođeni 1974 – 1983. godine

C) veterani – rođeni 1964. – 1973. godine

D) stariji veterani – rođeni 1954. – 1963. godine

E) najstariji veterani – rođeni 1953. godine i stariji

F) žene – rođene 1984. godine i mlađe

G) žene – rođene 1983. godine i starije

H) igrači sa invaliditetom Kategorija 1-5 Kolica

I) parovi

J) utješni turnir za sve kategorije

Početak natjecanja u kategorijama A, B i G je u 10:00, a u kategorijama C, D, E, F i G u 11:30.

Organizator će odrediti nositelje prema slijedećim kriterijima:

  • rang lista HSTS-a,
  • osobna procjena vrhovnoga suca – Goran Balić,
  • rezultati 6. Kupa grada Čakovca.

– Svi susreti će se igrati na 3 dobivena seta, a turnir će se igrati prema odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a. U kategoriji parova mogu nastupati svi igrači i igračice prijavljeni za pojedinačne kategorije, a za parove se plaća prijavnina 5 eura po paru. Parovi će se igrati k.o. sustavom, a nositelje će odrediti vrhovni sudac. Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost pa se stoga preporuča da naprave liječnički pregled, dodali su organizatori u nastavku.

Prijave

Prijave se primaju do četvrtka  23. svibnja do 14:00, a ždrijeb i satnica će biti objavljeni na www.msts.hr 24. svibnja, najkasnije do 14:00. Prijave (ime i prezime, godina rođenja, kategorija) se šalju na e-mail: [email protected]  ili na mobitel/viber broj: 098/1738450 (Denis Tratnjak). Prijavnina je 15€ i plaća se organizatoru pred početak turnira. Za prijave na licu mjesta prijavnina iznosi 20€, a uključuje topli obrok i poklon iznenađenja za sve sudionike.

Nagrade

Organizator će četiri najbolje plasirana igrača/igračica u svakoj pojedinačnoj kategoriji nagraditi peharima, a četiri najuspješnija para medaljama. Pobjednici utješnih turnira će biti nagrađeni zlatnim medaljama. Pobjednik seniora osvaja i veliki prijelazni pokal – Kup Grada Čakovca.

7. Kup Grada Čakovca

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE