8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Stolni tenis: Uskoro počinju lige mladih, natjecat će se 14 ekipa

Ovogodišnje izdanje stolnoteniskih liga mladih brojit će 14 ekipa, a sve detalje o početku nove sezone objavio je voditelj liga.

– Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači, treneri i trenerice, voditelji i voditeljice ekipa te roditelji.

Pozdravljam Vas na početku druge sezone Međimurskih stolnoteniskih liga „Liga mladi“ za sezonu 2022/23, koju ćemo ove sezone prvi puta odigrati kompletnu. Na početku zahvaljujem svim voditeljima i predstavnicima ekipa koji su sudjelovali na radnom sastanku u Šenkovcu, te domaćinu STK Zen-Šenkovec na domaćinstvu i gostoprimstvu.

Za ovu sezonu se prijavilo 13 ekipa u redovnom terminu, te je još jedna ekipa formirana i prijavljena na sastanku. Tako brojimo 14 ekipa, te su dogovorno one podijeljene u dvije grupe. Grupa A sačinjava 8 ekipa, te grupa B sa 6 ekipa. Igra se dvokružnim sistemom svaki sa svakim. Službeni termin je ČETVRTAK u 18:00h, te je on samo okvirna satnica s obzirom da smo na održanom sastanku dogovorili da se voditelji ekipa dogovore kad domaćin ima termin treninga, te odigraju u tome terminu. Početak je zakazan za 27.10.2022 godine.

Krajnje godište je 2007-o, te od promjena u propozicijama uvedeno je da se zamijenjeni igrač može vratiti u igru na poziciju na kojoj je igrao, te voditelj ekipe mora biti punoljetna osoba i da se utakmice dogovaraju u što ranijem terminu.

Sve informacije o ligi i promjenama pratimo na stranici od saveza www.msts.hr, dok rezultate i tablice pratimo preko platforme www.natjecanje.com.

Upozoravamo voditelje ekipa, koje u svojim sastavima imaju igrače s istim prezimenima, da u zapisnicima označe i ime ili početna slova imena, te da se pridržavaju odredaba propozicija glede termina odigravanja utakmica i dostave zapisnika. Molim također da se zapisnici ispunjavaju čitko i uredno s obzirom da se u izvornom obliku objavljuju online sa rezultatima. Preporuča se ekipama da nastupaju u dresovima iste boje. Također upozoravamo ekipe da za nastupe u ligama propozicijama nisu propisani obavezni liječnički pregledi pa preporuča da ih svaki od igrača/igračica obavi kod svojih obiteljskih liječnika, jer u protivnom IGRA NA VLASITITU ODGOVORNOST, poručio je voditelj Denis Tratnjak.

Sve detalje možete pronaći na stranici OVDJE.

Bilten i raspored možete preuzeti OVDJE.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE