Jurinec Rinaldo i Dora Cividini najbolji na seniorskom prvenstvu Međimurja u stolnom tenisu

U subotu, 14. siječnja, u dvorani II. osnovne škole u Čakovcu uspješno je održano seniorsko prvenstvo Međimurske županije u stolnom tenisu.

Prvenstvo se igralo u organizaciji Međimurskog stolnoteniskog saveza i Stolnoteniskog kluba Putjane. Prvenstvo su otvorili predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš i zamjenik gradonačelnika Čakovca Zoran Vidović.

U kategoriji seniora nastupilo je 83 igrača, a najboljim se po sedmi put pokazao Jurinec Rinaldo koji je u finalu svladao klupskog suigrača iz Putjana Borisa Preksavca. Treće su mjesto zauzeli Matija Barić i Filip Godina.

Kod seniorki je nastupilo samo osam igračica, a najbolja je bila Dora Cividini koja je u finalu svladala Maju Trupkocić. Treće su mjesto zauzele Željka Podgorelec Sirc i Petra Babić Gašparlin.

U kategoriji parova najbolji su bili Nikola Mikac i Tomislav Marušić koji su u uzbudljivom finalu s 3:2 svladali pojedinačne finaliste Borisa Preksavca i Jurinec Rinalda. Treće su mjesto zauzeli Robert Mikac i Davor Matotek te Zoran Vidović i Božidar Krnjoul.

Na kraju natjecanja najbolji po kategorijama su primili zaslužene medalje i pehare iz ruku predsjednika Međimurskog stolnoteniskog saveza Dražena Korenta.

(dg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE