15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Stolni tenis: U subotu početak prvenstva u 1. Hrvatskim ligama

Utakmicama 1. kola, tzv. međukola, u subotu započinju natjecanja u 1. Hrvatskim ligama za igrače i igračice, koje se kao i prethodnih sezona igra dvostrukim bod sustavom i vezanim načinom.

Plasmanom MSTC Čakovca u HEP Superligu, u istočnoj skupini za igrače, u kojoj se natječu momčadi iz Međimurske županije, u novoj sezoni će nas predstavljati Mihovljan i Putjane, a u ženskoj će se za bodove boriti ekipe Mihovljana, Šenkovca i novajlija Hodošana, koji se uključuje nakon odustajanja iz HEP Superlige na početku prošle sezone.

COVID-19 je uvjetovao prekid prošle sezone, koja nije odigrana do kraja, reducirao je i treninge kao i uzrokovao promjene klubova pa je zbog svega toga teško zalijetati se nekim prognozama.

Ali, kako tko „diše“ vidjet će se već nakon nekoliko kola, naravno, ako će se prvenstvo igrati u kontinuitetu, bez prekida i zabrana kao što je to bilo u prošloj sezoni.

Raspored utakmica:

– Igrači – subota u 17:00 sati: Putjane – Mihovljan, Podravka (Koprivnica) – Mladost (Petrinja), Vodovod 2 (Osijek) – Olimpija (Osijek), Brestovac – Slavonski Brod, Visia (Trnovec Bartolovečki) – Željezničar (Varaždin).

– Igračice – subota u 17:00 sati: Mihovljan – Šenkovec, Vodovod (Osijek) – Mladost (Petrinja), MGK-Drava (Žabnik) – Hodošan, Pitomača – Bjelovar 2, Koprivnica slobodna.

 

Franjo Flac

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE