Zrinskice rođene 2008. i mlađe brončane na turniru u Virovitici

ŽRK Zrinski mini rukomet Virovitica

U srijedu, 15. kolovoza, u Virovitici je održan turnir u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2008. i mlađe.

Turnir za djevojčice započeo je utakmicama u skupinama. U skupini A sudjelovale su ekipe: Tvin 1 (domaćin), Đurđevac 1, Pitomača i Valpovka, a u skupini B: Zrinski, Đurđevac 2, Dubica i Tvin 2 (domaćin).

Nakon razigravanja u skupini, djevojčice ŽRK Zrinski su završile drugom mjestu pobjedivši ekipu Tvin 2 rezultatom 10:2, ekipu Dubica 9:5, a nerješeno su igrale s ekipom Đurđevac 2, rezultat je bio 3:3.

Kao drugoplasirane u završnici borile su se za treće mjesto s drugom ekipom iz A skupine, djevojčicama iz Valpova te ih pobjedile s visokim rezultatom 14:4 i na kraju osvojile jako dobro treće mjesto, brončane medalje i pehar. Čestitke djevojčicama! Pvo mjesto osvojila je ekipa domaćina Tvin 1, a drugo mjesto Đurđevac 2.

Iako su Zrinskice trenirale za ovaj turnir tek jedan tjedan, ovako nedovoljno pripremljene pred nadolazeću novu sezonu najavljuju dobre igre iz prošle sezone i naravno njihova želja je da konačno osvoje svoj prvi turnir i toliko željeno zlato. Uz redovite dolaske na treninge i zalaganje na treninzima uspjeh će sigurno doći u narednom periodu.

Za ŽRK Zrinski nastupile su golmanica Kristina Goričanec i igračice u polju: sestre Ela i Tena Blagus, Nela Vrban, Leona Novak, Simona Rubin, Josipa Jarni, Marta Doležaj i Rahela Varga. Još jednom čestitamo djevojčicama i njihovoj voditeljici i trenerici Ljubici Vrbančić.

Naravno, i ovaj put podršku su imale od svojih roditelja te im se ovim putem iz kluba zahvaljuju. Zahvale i organizatoru Rukometnom savezu Virovitičko-podravske županije na uspješnoj organizaciji turnira koji je za ovu priliku održani na otvorenom ispred zgrade Virovitičko-podravske županije.

Ostavi komentar