Prva ekipa MRK Čakovec pobijedila Trnovec, druga ekipa minimalno izgubila

Evo kako su odigrale ekipe MRK Čakovec proteklog vikenda.

II. HRL Sjever: MRK Čakovec – RK Trnovec 37:34 (20:17)

Nastavak pobjedničkog niza domaćina. Od početka je domaćin rezultatski imao osiguranu pobjedu, odnosno nisu gosti poveli ni jednom u susretu, no potrebno je spomenuti da se ni u jednom trenutku nisu predavali, a dojam je bio da je domaćin igrao koliko je trebao.

Bila je ovo sedma pobjeda Čakovčana u nizu, a u subotu, 3.3. s početkom u 16:30 slijedi gostovanje u Nedelišću.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari – Marciuš, Horvat i Kovačević i igrači u polju – Škrobar (1), Srnec (3), Petek (8), Tkalčec (3), Horvatić (6), Gradišćaj (2), Dvanajščak (3), Sklepić (3), Korent, Radiković, Herman (10), Hozjan i Čapalija

Ovom prilikom čestitamo Tiboru Tkalčecu koji je po prvi puta postao otac maloj djevojčici Muri.

III. HRL Sjever: MRK Čakovec 2 – RK Koprivnica Hangar 23:24 (11:12)

Bila je ovo dobra partija druge ekipe MRK Čakovec protiv jedine do sada neporažene momčadi prvenstva s ambicijom za drugu ligu. Odlično se držao mladi sastav domaćina cijelu utakmicu s favoriziranim gostima, vodili su i dva razlike pred kraj prvog poluvremena, ali nisu uspjeli zadržati vodstvo i gosti odlaze s golom razlike na poluvrijeme.

U drugom dijelu vodili su gosti veći duo susreta no uporni domaćini vratili su se u susret te imali i vodstvo jedan razlike nekoliko minuta do kraja, no nisu izdržali i primili su gol u zadnjim sekundama utakmice za minimalnu pobjedu gostiju.

Bilo je dosta tehničkih grešaka i promašenih zicera, a što je jednostavno nedopustivo u utakmici s ovakvim protivnicima.

Za MRK Čakovec 2 igrali su: vratari – Hajdarović, Hamer i Vurušić te igrači u polju – Hozjan (1), Srebrenjak, Mihalic (2), Škoro, Vaser (1), Lukman (3), Želežnjak, David, Ninić, Čapalija (9), Bašek, Horvat (6), Kos (1).

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE