Paula Posavec u odličnom nastupu za klub zabila sedam pogodaka

Strahoninčanka Paula Posavec zabila je sedam pogodaka u dresu Krim Mercatora u ligaškoj utakmici protiv ZRD Litija (41:19) koja se igrala u ponedjeljak.

Krimovke su u posljednjoj utakmici regularnog dijela 1. Slovenske rukometne lige za žene uvjerljivo ušle u susret, zabile četiri uzastopna pogotka te prvo poluvrijeme završile s visokih 22:8. U nastavku susreta zadržale su pritisak i povećale na konačnih +22 (41:19). Među najboljima u sastavu ljubljanskog kluba bila je međimurska rukometašica Paula Posavec koja je zabila sedam pogodaka.

U 18 ligaških utakmica rukometašice ljubljanskog kluba upisale su isto toliko pobjeda te se uvjerljivo nalaze na prvom mjestu. Sada slijedi drugi dio državnog prvenstva s utakmicama četvrtfinala, no Paula će zajedno sa svojim suigračicama još pričekati svojeg suparnika nakon što završe kvalifikacijske utakmice pošto se njihova 1. liga dijeli na „modru“ i „zelenu“ skupinu. Kvalifikacijske utakmice za drugi dio prvenstva igraju se krajem ožujka i početkom travnja.

Foto: Screenshoot RK Krim

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE