18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Zrinskice poražene na domaćem terenu

Rukometašice Zrinskog jučer su u 12. kolu poražene 32:37 od ekipe Splita.

Gošće su nešto mirnije ušle u utakmicu i vodile do 13. minute kada Zrinskice izjednačuju na 7:7 pogotkom Selene Milošević. Domaće rukometašice preuzimaju vodstvo koje drže sve do kraja prvog polovice koje završava 20:18.

U nastavku susreta gošće odgovaraju serijom od četiri pogotka čime prednost odlazi na njihovu stranu. Pet i pol minuta igre bilo je potrebno da Zrinskice zabiju prvi pogodak u drugom dijelu, dok Splićanke u posljednjih desetak minuta susreta ulaze s prednošću od šest pogodaka.

Foto: Siniša Ludaš

Zrinskice hvataju ritam, smanjuju na minus tri, Marta Kozjak odlično brani, no Split je ipak izdržao i slavio 32:37. U redovima domaćih igračica najviše je zabila Selena Milošević, dok je Marta Kozjak upisala 15 obrana.

Foto: Siniša Ludaš

Odigrali smo odlično prvi dio utakmice i zasluženo vodili na poluvremenu. U nastavku smo loše otvorili utakmicu i bili smo loši u realizaciji. Dovodili smo se u situaciju da imamo čiste šuteve, a onda smo ih promašivali. Ekipa puna iskusnih igračica kao što je Split 2010 znala je to iskoristiti. Teško je bilo što komentirati kad zabiješ trideset dva gola u napadu i na kraju izgubiš utakmicu, ali kvalitetna i fizički moćna ekipa kao što su gošće kažnjava svaku Vašu grešku, komentirao je utakmici trener Goran Mrđen.

Foto: Siniša Ludaš

Igrale su: Kozjak M. (15/52), Strbad B., Balent A. (5), Balaško E. (1), Kosovac K. (4), Pratljačić M. (3), Milošević S. (6), Lukman L., Janoković L., Balić M., (1), Posavac R. (4), Krizmanić S. (4), Blagus L., Rebernik V., Cvitanović L. (4)

U sljedećem kolu Zrinskice gostuju kod Koke u Varaždinu, 5. veljače.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE