4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Pušćine srušile Varteks, Polet remijem preuzeo vrh tablice

Polet je prosuo vodstvo od dva gola prednosti, ali je osvojenim bodom preuzeo vrh ljestvice.

Poletov konkurent za prvo mjesto, varaždinski Varteks gostovao je na vrućem terenu u Pušćinama. Domaći u zanimljivoj i napetoj utakmici odnose pobjedu golovima Levanića i Kišića.
Njihov posrtaj iskoristio je Polet koji je osvojio samo bod u Beletincu, iako je već u prvom dijelu vodio 0:2 golovima Medveda i Mezge. U drugom dijelu Bednja postiže dva pogotka za poravnanje, pa sada Polet bježi Varteksu jedan bod.
Sloga očito diže formu jer je uspjela u gostima iznenaditi Međimurca i odnijela 1:2 pobjedu golovima Fabrizia i Kneževića.
I Dinamo se vraća s gostujućim bodovima. Na vrućem terenu u Jalžabetu ubilježili su pobjedu 2:4.
Iako umorni nakon kup utakmice u srijedu, igrači Nedelišća su smogli  snage i pobijedili Podravinu 1.0. Jedini pogodak postigao je Šemper u 22. minuti.
Najlakši posao u ovom kolu imao je Rudar koji je sedmicom ispratio goste iz Novog Marofa. Trostruki strijelac bio je Skoliber, Vinko je pogodio dva puta, jednom su pogađali Petak i Šoltić.
4 HNL 25. kolo: Omladinac – Mladost Komet 2:2 , Rudar – Novi Marof 7:0 , Nedelišće – Podravina 1:0, Međimurec – Sloga 1:2,  Pušćine – Varteks 2:0 , Bednja – Polet 2:2 , Nedeljanec – Dubravka Zagorac 3:1, Jalžabet – Dinamo 2:4

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE