Plivači ČPK-a osvojili devet medalja na mini Grand Prix natjecanju u Varaždinu

Hannah Ereiz
Hannah Ereiz

U subotu, 9. prosinca, u Varaždinu je održano mini Grand Prix miting 7. „Sveti Nikola“, u organizaciji plivačkog kluba Barok.

Natjecanje je okupilo 395 plivača i plivačica iz 20 klubova iz Hrvatske, jedan klub iz Slovenije i jedan klub iz Bosne i Hercegovine.

Čakovečki plivački klub nastupio je s 15 natjecatelja, sedam plivačica i osam plivača. Na rasporedu je bilo ukupno 11 pojedinačnih disciplina u dvije kategorije za kadete i dvije za mlađe kadete. Najbolja tri plivača i plivačice iz svake kategorije i discipline su nagrađeni medaljama i prigodnim poklonima.
Čakovečki plivački klub predstavljali su Gloria Požgaj, Hannah Ereiz, Anja Tušek, Marta Horvat, Jessica Elena Novak, Meri Furdi, Sara Puklavec, Fran Kovačec, Sven Furdi, Borna Bičak, Gašpar Bodulica, Matija Tropša, Dominik Dukić, Luka Bašek i Tin Janči.

Najuspješnije, među plivačima Čakovečkog plivačkog kluba, u kadetskoj konkurenciji su bile Gloria Požgaj i Hannah Ereiz, dok su među mlađim kadetima najbolji bili Dominik Dukić i Sara Puklavec.

Gloria Požgaj i Hannah Ereiz su svaka osvojile tri medalje, Gloria po jednu svakog sjaja, a Hannah dvije zlatne i jednu brončanu. Dominik Dukić je osvojio dvije medalje, jednu zlatnu i jednu srebrnu, dok je Sara Puklavec osvojila jednu zlatnu medalju.

Natjecatelje su nastupili pod vodstvom trenera Leonarda Novaka.

(dg)

Dominik Dukić
Gloria Požgaj
Sara Puklavec

Ostavi komentar