Uspješan sportski vikend za KK Nikola Zrinski Donja Dubrava

S hladnijim vremenom i mjesecom studenim započinje zimski kup u preponskom jahanju. Naši jahači marljivo treniraju ovih hladnih dana što dokazuju i rezultati postignuti na natjecanjima. Ovog vikenda, 7. i 8. prosinca 2019., naši su se jahači natjecali na dva turnira na zagrebačkom hipodromu u organizaciji KK Karoca i KK Edek.

U subotu, 7. prosinca, postigli su sljedeće rezultate. Na utakmici od 80 cm Dajana Marodi i Balu Gidran osvojili su 1. mjesto, dok su se u utakmici na visini 90 cm plasirali na 6. mjesto. Darko Juras i El Centra su se u utakmici na visini 90 cm plasirali na 1. mjesto, dok su se u utakmici na visini 105 cm, bez ijednog kaznenog boda, plasirali na 4. mjesto. Darko Juras i Cant su se u utakmici na visini 105 cm plasirali na 6. mjesto.

U nedjelju, 8. prosinca, Darko Juras natjecao se također s dva konja i postigao sljedeće uspjehe. U utakmici na visini 100 cm s Cantom se plasirao na 5., a s El Centrom na 3. mjesto. U utakmici na visini 110 cm postignuta su čak dva plasmana, 3. mjesto zauzeli su Darko Juras i Cant. Utakmica na visini 110 cm bio je natjecateljski debi te visine za mladu kobilu El Centru. Darko Juras i El Centra završili su utakmicu bez kaznenih bodova i, na oduševljenje prisutnih, plasirali se na 1. mjesto. Do kraja kalendarske godine predstoje im još natjecanja te bi s božićnim danima i konji i jahači, nakon uspješne sezone, započeli zasluženi odmor.

Ostavi komentar