Odbojkaši Centrometala uvjerljivo slavili protiv Zadra

Nakon pobjede u derbiju sa Varaždinom odbojkaši Centrometala imali su lakši posao u 10. kolu Superlige.

Gostovali su kod posljednje plasiranog Zadra koji još nije nikog pobijedio pa je bilo teško očekivati da će im to uspjeti protiv međimurskog sastava. Borbeni domaćin bolje je krenuo u utakmicu, poveli su 8:4. Sa pet uzastopnih poena Centrometal je to preokrenuo. Domaći i dalje drže priključak i vode 15:14. Nakon toga kvaliteta Centrometala dolazi do izražaja i da ne bude neizvjesnosti pred završnicu seta gosti vode 20:16. Završilo je 25:21.

Drugi set brzo je bio riješen. Poveo je Centrometal sa 9:2. Nakon toga rutinska igra za 25:12. U trećem setu Zadar je igrao mnogo bolje i vodio 12:11, ali kad su se Međimurci uozbiljili završio je taj set sa uvjerljivih 25:16.

Bila je to utakmica dva neravnopravna protivnika u kojem se pobjednik znao i prije susreta, poručili su iz OK-a Međimurje Centrometal.

Nakon 10 kola Centrometal ima skor 8-2 i nalazi se u borbi za drugu poziciju u jesenskom dijelu lige. U posljednjem kolu dočekuje osmo plasiranu Rijeku. Utakmica se igra u subotu 16. prosinca u dvorani Osnovne škole Strahoninec sa početkom u 20:00. Očekuje se da Centrometal pobjedom zaključi odličnu polusezonu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE