Prvi poraz Kaštelanki u drugom dijelu prvenstva, Kaštelanke 2 bolje od Lepoglave

U dvorani OŠ Trnsko 24. ožujka u 12.15 sati odigrana je utakmica 3. kola, 2. A odbojkaške lige Centar, mjesta od 1. do 6. između OK Medveščak i ŽOK Kaštel Pribislavec.

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Tija Budiša, Željka Obadić, Matea Knezić, Ljerka Herman, Inka Varga, Ema Frančić, Iva Bulović, Darina Ivačić, Mailinda Vnuk
Trener: Marko Obadić

Odigrani susret bio je prvi poraz Kaštelanki u drugom dijelu. Cijeli susret protekao u grčevitoj borbi za svaki poen, pa u prvom setu domaće igračice odlično otvaraju set i vode sa 6:9. Kaštelanke počinju bolje servirati i osvajaju prvi set s 25.18.

Drugi set počeo je dobro za Kaštelanke i poslije vodstva 12:8 i 19:16, Međimurke rade par pogrešaka i domaće igračice preokreću i osvajaju set sa 22:25.
Treći set Kaštelanke su loše ušle u set i serijom poena domaće igračice vode 5:10, vraćaju se Kaštelanke na 10:10. Ali domaće igračice imaju opet prednost 11:17, vraćaju se Kaštelanke na 21:21, ali ne uspiju preokrenuti susret i gube treći set s 21:25.

Četvrti set Kaštelanke su dobro ušle u set kod rezultata 6:6, domaće igračice odigravaju dobro, a Kaštelanke puno griješe i set odlazi na stranu OK Medveščaka sa 14:25.

Prvi poraz Kaštelanki u drugom dijelu s 1:3. Nakon trećeg kola drugog dijela prvenstva Kaštelanke se nalaze na drugom mjestu s 15 boda imaju pet pobjeda, dva poraza i set razlika 18:9.

Sljedeći susret ŽOK Kaštel Pribislavec gostuje u Petrinji kod OK Petrinja.

Druga ekipa Kaštelanki pak je odnijela pobjedu protiv Lepoglave.

U dvorani OŠ Belica odigrana je utakmica 18. kola 3. odbojkaške lige-Sjever između ŽOK Kaštel 2 i ŽOK Lepoglava.

Derbi kola koji je odlučivao o potvrdi četvrte pozicije na tablici jedne ili druge ekipe, ponudio je odličnu odbojku.

Domaće igračice bolje ulaze u susret i vrlo brzo rade prednost 5-6 poena, koja je u jednom trenutku bila i 18:8. Igračice iz Lepoglave se polako bude i približavaju se na 22:19, ali Kaštelanke ipak završavaju set s 25:21.

Drugi i treći set domaće igračice nošene glasnim navijanjem njihovih navijača lako privode kraju s 25:15.

Igračice Lepoglave koje iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, ipak nisu uspjele iznenaditi Kaštelanke u izravnom dvoboju za četvrtu poziciju na tablici.

Vrlo kvalitetna utakmica dviju odličnih ekipa domaće navijače je podsjetila na onaj “stari” Kaštel iz prvog dijela sezone, s visokim postotkom servisa i sigurnim prolazom u napadu, za pobjedu 3:0.

ŽOK Kaštel 2: Anja Pokrivač, Anja Šmitran, Azra Jelenić, Elena Kosir, Ria Horvat, Laura Frančić, Lucija Nađ, Leda Peršak, Melani Kanižaj, Anja Đuranić, Ira Pucko
Trener: Marko Obadić

ŽOK Kaštel Pribislavec II
ŽOK Kaštel Pribislavec II

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE