PJEŠČANA OLUJA 2019: Najbolje ekipe turnira su Kokice, Svejedno i Vizija

Završena je dvadeset i prva po redu Pješčana oluja. Poslije velikih borbi za svaki poen naslov su osvojili u konkurenciji limačica ekipa KOKICE u sastavu, Lana Palfi, Zita Tomšić, Kjara Okreša, Nika Šegović i Lana Hlišč, drugo mjesto osvojila je ekipa GIRICE u sastavu Luna Obadić, Nela Konzjak, Eba Horvat i Lina Li Tarandek a treće ekipa KAŠTEL u sastavu Ira Pucko, Katja Obadić, Željka Brzuhalski i Sara Palfi.

ekipa Kokice
ekipa Kokice

U muškom dijelu natjecanja najviše je pokazala ekipa SVEJEDNO koja je osvojila turnir, u sastavu Alen Grošević, Bruno Modrić, Rade Petak i Karlo Kocijan u neizvijenom susretu pobijedila je ekipu PLATANE sa 2:1 koja je bila u sastavu Bruno Češnjaj,Goran Topličanec, Ivan Novak, Matija Prprović i Karlo Kocijan. U borbi za treće mjesto VARAŽDINCI u sastavu Ivica Đolonga, Edo Dobranić i Marin Čilaš  bili su sa 2:0 od ekipe BEZIMENI.

ekipa Svejedno
ekipa Svejedno

U ženskoj konkurenciji ekipa VIZIJA okrunila se osvajanjem turnira u sastavu Dina Šestan, Sara Golubić, Ines Mošmondor i Natali Štefulj u odličnoj utakmici sa 2: 1 pobijedila je ekipu LIM koja je bila u sastavu Inka Varga, Mailinda Vnuk i Lara Novak a treće mjesto ekipa VRAGOVI u sastavu Ema Frančić, Tija Budiša i Vesna Zorc pobijedila sa 2:0 ekipu EXLUZIV PRINT.

ekipa Vizija
ekipa Vizija

Poslije dvotjednog natjecanja gledatelji kao i igrači i igračice mogu biti zadovoljni  odličnom organizacijom turnira predsjednica ŽOK KAŠTEL, Danijela Prprović zahvalila je svim sudionicima odličnim igrama, gledateljima odbojke na pijesku na posjeti i vidimo se na PJEŠČANOJ OLUJI 2020.

Rezultati utakmica nedjelja 14. 07. 2019.

polufinale žene VRAGOVI – VIZIJA 1:2

polufinale žene  LIM – EXLUZIV  PRINT 2:0

utakmica za 3. mjesto  VARAŽDINCI – BEZIMENI 2:0

utakmica za 3. mjesto žene VRAGOVI – EXLUZIV PRINT 2:0

finale limačica KOKICE – GIRICE  2:0

finale muški SVEJEDNO – PLATANE  2:1

finale žene LIM – VIZIJA 1:2

 

 

Ostavi komentar