15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

OKM Centrometal poražen u Osijeku

S odbojkaških terena donosimo vijest o porazu Centrometala u Osijeku.

U dvorani Gradski vrt u Osijeku, pred oko 100 gledatelja, OK Mursa Osijek bila je bolja od OKM Centrometal 3:1 (25:17, 23:25, 25:20, 25:20).

Zbog sustava natjecanja po kojem se u drugi krug natjecanja prenose bodovi samo iz međusobnih susreta, ova utakmica nije imala pravi natjecateljski naboj.

U početnoj postavi kod Centrometala mjesto u početnoj postavi za razliku od proteklih susreta dobio je Antonio Juras.

Na samom početku susreta domaći vode i tako je do tehničkog odmora kada je 12:8. Kasnije je ta prednost još povećana i set završava 25:17.
U drugom setu u igru ulaze Posavec i Puđa. Poveo je Centrometal sa 3:0, te tu prednost sačuvao do tehničkog odmora 12:9. Značajna je prednost još kod 17:13. Mursa dolazi na poen zaostatka. U završnici seta 23:20 za Centrometal, pa 24:22. Koriste drugu set loptu i sa 25:23 poravnavaju u setovima na 1:1.
Dobro je krenuo Centrometal i u trećem setu i poveo 8:4. Ista je prednost je kod 16:12. No ostatak seta nisu odigrali dobro. Domaći su ih brzo sustigli, te na kraju dobili set sa 25:20. Bilo je par lošije odrađenih napada, plus nekoliko loše odigranih prvih lopti i to je odlučilo.
Četvrti set Mursa bolje kreće i stječe prednost od četiri poena. Sredinom seta je bilo 15:13.  Ipak Mursa je do kraja seta sačuvala svoju prednost.
U ovom susretu priliku za igru u međimurskoj momčadi dobili su svi igrači koji su bili u zapisniku.

Suci: Radanović, Dubac (oboje Osijek)
Mursa: Kepčija, Marošević, Brandić, Jurica i Kristijan Šućur, Subotić, Čulap, Oršolić, Stanković, Kolarić, Jurić (trener Meringer)
Centrometal: Marciuš, Puđa, Gotal, Juras, Vuk, Palinkaš, Posavec, Bogdanović, Kopačević, Novak, Vincek  (trener Kirić)

Do kraja prve faze natjecanja ostalo je još jedno kolo. Trenutno je Centrometal na petom mjestu prvenstvene ljestvice. U drugoj fazi Centrometal će se boriti od petog do osmog mjesta sa Siskom, Šibenikom i Karlovcom. Još šest utakmica prije doigravanja. Centrometal i Sisak prenose po 12 bodova iz pet susreta, Šibenik 9 bodova iz šest susreta, Karlovac nema osvojen niti jedan bod.

Upravo je zato bitan susret posljednjeg kola kad Centrometal dočekuje Sisak jer će se ti bodovi prenijeti u drugu fazu. Utakmica se igra u dvorani Aton u Nedelišću u subotu 18. veljače sa početkom u 18:00 sati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE