Odbojkaši Centrometala poraženi u kupu

Odbojkaši Međimurje Centrometala protekle su srijede, 31. siječnja, igrali utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske.

Nisu baš imali sreće u ždrijebu jer im je kao nositeljima u ovoj fazi pripao najteži mogući protivnik i to još u gostima. To je bio susjedni Cratis Varaždin. Znalo se da će utakmica sa Varaždincima biti opet neizvjesna kao što je bila i prvenstvena u kojoj su Međimurci odnijeli pobjedu.

Centrometal je dobro ušao u utakmicu. U završnici prvog seta imali su vodstvo od 23:20, no Varaždinci su mnogo bolje odigrali kraj seta i sa 26:24 došli do prednosti. U drugom setu Centrometal je stalno bio u prednosti i do pet poena koju je sačuvao do kraja za 25:23 i poravnanje na 1:1. U trećem setu Međimurci su bili u prednosti do 15. poena. Tada slijedi preokret i Varaždin s 25:20 vodi 2:1. U četvrtom setu Centrometal opet ima veliku prednost na startu od 7:1, kasnije je bilo 9:5. Ali nije to bio njihov dan. Domaći su igrali odlično, opet preokrenuli i s 25:20 došli do pobjede.

Centrometal se sada može u potpunosti posvetiti prvenstvu u kojem stoje odlično. Nakon 12 odigranih kola imaju skor 10-2. Petoplasiranom Varaždinu bježe tri pobjede. U subotu Međimurci gostuju u Rovinju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE