Bronca mlađim kadetkinjama i pobjeda ŽOK Kaštel 1 Pribislavec u Sisku

Turnir za mlađe kadetkinje koji se odigravao u ovoj zimskoj pauzi, završio je u nedjelju finalnim utakmicama u Murskom Središću. Mlade su kadetkinje pokazale sve svoje kvalitete te su ponosno uzele 3. mjesto i brončanu medalju. Na mladima svijet ostaje, a mlade igračice pokazuju ono što svi mi znamo, a to je da nema straha za buduće uspjehe ŽOK-a Kaštel. Ajmo Kaštel!

Gostujuća utakmica 12. kola 1.B odbojkaške lige, protiv OK Sisak, odigrana je u subotu. Nastavak ligaškog natjecanja nakon zimske pauze, započeo je pobjedom Kaštelanki. Iako posljednje ekipa na tablici, Sisak je pružio iznenađujuće dobar otpor te je ovoj postavi seniorki Kaštelanki dao na razmišljanje kako nema laganih utakmica ni protivnica. Malkice redizajnirana postava Kaštelanki zato što nedostaje igračica na poziciji korektora, Mailinda Vnuk koja se odlučila nastaviti odbojkašku karijeru u susjednoj Sloveniji, na čemu joj želimo svu sreću, puno uspjeha i zahvaljujemo na svemu onom što je dala klubu u postizanju ovakvih rezultata i tome gdje je kluba danas. Sretno Linda!

Kaštelanke su od početka nametnule svoj tempo igre i izgradile prednost u prvom setu, koja je bila nedostižna za domaćine (16:25). Drugi set je bio pomalo čupav. Siščanke su krenule odlučno u osvajanje seta te nisu dozvolile stvaranje razlike kao u prvom setu te su u fotofinišu ipak uspjele upisati drugi set u svoju korist (26:24). Treći, kao i četvrti set, poučene iskustvom iz drugog seta, Kaštelanke ne dopuštaju razmahivanje domaćinske ekipe i kontroliranom igrom uzimaju oba seta (20:25, 16:25). Kraj utakmice i pobjeda Kaštelanki 1:3. Bitni bodovi za usidravanje na vrhu tablice, pogotovo što idući tjedan gostujemo u Vrbovcu, kod ekipe koja nam puše za vratom.

2. ekipa ŽOK Kaštel trebala je igrati utakmicu protiv ŽOK Bjelovar, no utakmica je odgođena do daljnjega. Idući vikend igračice putuju u Dugo Selo na obračun s neugodnom ekipom OK Brcko. Obje utakmice će biti teške i neizvjesne, a svu potporu će dati navijači, vjerni pratitelji svih ekipa ŽOK-a Kaštel.

OK Sisak: Eva Bakrač (K), Nina Baturžić, Katarina Crnolatec, Marija Danić, Jana Đureković, Anja Kaurić, Nina Kovačević, Katja Marinčić, Klara Perković, Paola Pendelić, Nika Rimac, Petra Tepšić, Ema Vrčković te trenerica Marija Prša.

ŽOK Kaštel Pribislavec: Tija Budiša, Iva Bulović, Ema Frančić (K), Iva Hranilović, Azra Jelenić, Dina Sabol, Klara Škvorc, Anja Šmitran, Mirjam Varga te trener Marko Obadić (zadovoljan igrom ekipe).

Sudili su 1. sudac Dino Gojačić, 2. sutkinja Mirela Baltić te delegat – Fikret Bajrić

 

izvor: ŽOK Kaštel

 

Ostavi komentar