Nogometni sudac Branko Toman javlja da bi želio sresti kolege

Javio nam se čitatelj Branko Toman iz Austrije, koji je nekad živio u našem kraju s pismom-pozivom svojim kolegama nogometni sucima iz Međimurja u kojem stoji:

– Imao sam svojevremeno čast biti u prvoj generaciji nogometnih sudaca Međimurja od 1960. do 1968. godine. To su bili: Leich, Mando, Breslauer, braća Turk, Mijo Rebak, Bakoš, Horvat, Varošanec, Radoševic, Kovač, Ivica Domjanić, Juričan i ja Branko Toman.
Potkraj 1968. godine odlazim u Austriju gdje nastavljam sudačku karijeru sve do 1990. godine poslije sam bio instruktor, kontrolor suđenja, zatim Predsjednik disciplinske komisije Nogometnog Saveza Austrije ,a poslije toga sam imao i sličnu dužnost i u UEFI.
Sada sam 81. godinu pa sam odlučio obići sva draga mjesta iz moje mladosti i susresti se sa sa mojim dragim kolegama.Tako bi rado navratio i u Čakovec. Stoga bih zamolio moje kolege da mi se jave na email: [email protected] kako bi uspostavili kontakt.

Unaprijed se zahvaljujem na dobroti!

Lijep pozdrav u lijepo Međimurje koje mi je ostalo u najljepšem sjećanju!

Branko Joseph Thomann (Branko Toman)

p.s. Kontaktirali smo Međimurski nogometni savez iz kojeg poručuju da žele pomoći u uspostavljanju kontakta i napraviti susret svih koji su živi i mogu doći na druženje uz kavu i sok, te prisjećanje na vremena početka sudačke nogometne organizacije u Međimurju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE