Treća HNL: Ni u trećem kolu Međimurje nije došlo do pobjede

Varteks je bodren s preko 500 vatrenih White Stonesa u furioznom početku osigurao pobjedu u Trećoj HNL.

S dva gola Šoštarića u 12. i 14. minuti domaćin dolazi u veliku prednost 2:0. Nošeni gromoglasnim navijanjem igrači trenera Jukića i dalje napadaju gol Belišća. To im se isplatilo u 28. minuti kada Sokser postiže gol za 3:0, što se pokazalo i konačnim rezultatom. Tako je Varteks na domaćem terenu startao pobjedom i zadovoljio svoje navijače.

U Čakovcu ni u trećem kolu Međimurje nije došlo do pobjede. U sudačkoj nadoknadi iščupali su bod protiv dobrih gostiju iz Oriovca. Oriolik se postavio čvrsto u dva bloka i kontrama pokušavao ugrožavati gol Bešenića.

Međimurje pas igrom i jalovom premoći nikako nije moglo ugroziti gol gostujućeg vratara Hercega. I onda u jednoj kontri u 26. minuti lopta je došla do Jurića koji je prevario domaćeg braniča Branilovića, uposlio na pet metara od gola domaćina Marinovića kojemu nije bilo teško iz blizine dovesti Oriolik u vodstvo 0:1.

Nakon toga u prvom i cijelom drugom poluvremenu Međimurje pritišće, stvara šanse, dvaput pogađa prečku (Munivrana i Antonović), Šarić puca u vratara, ali rezultat se ne mijenja. Tek u sudačkoj nadoknadi nakon kornera kojeg je izveo Slunjski lopta dolazi do stopera Antonovića koji iz blizine pogađa za konačnih 1:1.

Koprivnica igra u nedjelju u Ivankovu protiv Bedema u 17 sati.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE