Pobjednički vlak: Doček međimurskih lepih puca

Odlične predstave u Splitu na Sportskim igrama mladih gdje su nogometašice NŠ Međimurje – Čakovec sjajno predstavljale međimurski ženski nogomet, potaknule su obitelji cura na organizaciju dočeka.

Doček se organizirao u tajnosti, a obitelji su cure dočekale na varaždinskom željezničkom kolodvoru. Nakon što je “pobjednički” vlak stigao u Varaždin, probudile su se emocije i počelo je veliko slavlje.

Za ekipu 2005. godište koju je vodio trener Robert Katanec igrale su: Barbara Kelava, Katja Sedmak, Morena Mikulić, Nina Varga, Emily Bister, Ema Puljić, Anja Kelkedi, Korina Horvat, Matea Ožura i Helena Damjanović.

Mlađu ekipu, cure rođene 2006. i 2007. godine vodio je trener Gordan Golik, a ekipu su činile: Lea Bartolić, Anja Horvat, Nicole Murk, Lana Zorković, Stela Zorković, Kaja Županić, Dora Kuzmić, Dvina Horvat, Tara Tkalčec i Ema Čurin.

Finale je bilo veoma zanimljivo, a na kraju su pobjedu upisale mlađe “puce” rezultatom 2:1. Prvi dio pripao je curama 2005. godišta pogotkom Nine Varge. Odmah na početku drugog dijela rezultat na početak vraća Ema Čurin, da bi za veliki preokret pred sam kraj susreta pogodak postigla Kaja Županić.

Uspjeh je još veći jer je u Splitu sudjelovalo 10 ekipa iz svih dijelova Hrvatske, a veliko finale koje se prenosilo na trećem programu Sport Kluba igrale su dvije međimurske ekipe.

Čestitamo međimurskim lepim pucama i njihovim trenerima na sjajnom predstavljanju međimurskog ženskog nogometa.

 

Ostavi komentar