NŠ Međimurje-Čakovec pobjednik juniorskog Kupa

NŠ Međimurje Čakovec1

I uzvratna utakmica finala juniorskog kupa MNS-a odigrana je pod svjetlima reflektora.

Nakon 1:1 u Murskom Središću na uzvratu u Čakovcu mladi igrači Rudara bili su nemoćni pred razigranom ekipom Nevena Bujanića pogotovo u drugom poluvremenu. U prvom dijelu još su koliko-toliko odolijevali nepovezanim napadima ŠN Međimurje koji su previše solirali i griješili. Ipak Čakovčani na odmor odlaze s golom prednosti koji efektno postiže Karlo Zrna s dvadesetak metara.

U drugom dijelu po kiši i “kiša golova” u mreži ponajboljeg gostujućeg pojedinca, vratara Kovača. Prvo je na 2:0 povisio iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca Jurica Antonović koji uz Martina Pajića standardno igra i u prvoj momčadi Međimurja. Do kraja utakmice još puno propuštenih šansi i po dva gola trostrukog strijelca Zrne i dva Pintara za konačnih 6:0. Simpatični gosti gotovo da nisu uputili udarac po golu.

Po završetku susreta pehare i medalje pobjedniku ŠN Međimurje-Čakovec i finalistu Rudaru podijelio je predsjednik MNS i član IO HNS-a Mato Kljajić.

Treba spomenuti na još jedan dobar rezultat škole nogometa. Naime kadetima ŠN Međimurje-Čakovec prije početka finalne juniorske utakmice uručen je pehar za prvo mjesto u regionalnoj ligi HNS – središte Sjever. Time su se plasirali na završnicu u kojoj zajedno s pionirima kandidiraju za ulazak u 1. HNL. Protivnik u polufinalnoj utakmici 15. lipnja na neutralnom terenu u Ivanić Gradu bit će im Marsonija iz Slavonskog Broda.

Čakovec – SRC Mladost – noćna utakmica, gledatelja: 200
Sudac: Marko Fleten (Prelog)
Strijelci: 1:0 Zrna (40), 2:0 Antonović (69 – 11m), 3:0 Pintar (71), 4:0 Zrna (77), 5:0 Pintar (80), 6:0 Zrna (88)

NŠ MEĐIMURJE-ČAKOVEC:
Bratuša, Šimunić, Antonović, Pajić, Patafta (81. Fijačko), Horvat (61. Šupljika), Zrna, Farkaš, Ladić, (72.Bacinger), Dežđek (63. Pintar), Hranilović (78.Kuhar).

Trener: Neven Bujanić

NŠ RUDAR-MURSKO SREDIŠĆE:
Kovač, L. Zadravec, Murković, Matoša (74. Turk), Hatlek, Nedeljko (61.Vinko), Pintarić, Novak, Matić (74. D. Zadravec), Tkalec (76. Petković), Cerovec (80. Antonović)
Trener: Dražen Škvorc

(md)

Ostavi komentar