U NK Međimurje se vratio Golik, pregovara se s još jednim zvučnim pojačanjem

Zadnji dan prijelaznog roka u NK Međimurje vratio se iskusni Gordan Golik.

Poslije godine dana provedenih u Varaždinu i Cvetkovcu iskusni Golik sigurno će dobro doći u sredini terena jednoj od najmlađih momčadi 3. HNL.

Nakon novopridošlih mladih Ptičeka, Patafte i Brckovića gotovo da je kompletirana ekipa za nastavak prvenstva. Klub je u pregovorima s još jednim renomiranim igračem s područja Međimurja, koji je igrao u nekoliko inozemnih prvoligaških klubova.

Da spomenemo da su klub napustili Branilović, Bešenić i Conjar, dok je još uvijek neizvjestan status najiskusnijeg igrača Režića, koji još nije usaglasio uvjete igranja s Upravom kluba.

Nakon prvog tjedna priprema za nadolazeći proljetni dio prvenstva u prvoj kontrolnoj utakmici nogometaši Rudara u Murskom Središću ugostili su čakovečki trećeligaš Međimurje. U jednoj baš pravoj prijateljskoj utakmici slavili su gosti iz Čakovca uvjerljivo 0:5, poluvrijeme 0:3.
Prvu priliku na utakmici imao je Rudar, ali ubrzo nakon toga Međimurje je golovima Marija Munivrane u 16.minuti i Škvorca minutu kasnije usmjerilo tijek utakmice. Međimurje je protiv korektnog domaćina dominiralo cijelim tijekom prvog poluvremena, a drugim golom najboljeg strijelca 3 HNL Istok Filipa Škvorca u 32. minuti otišlo se na poluvrijeme.
Početkom drugog dijela dosta promjena u ekipi Međimurja, i već u 48.minuti novi igrač u napadu Međimurja Nino Patafta postiže pogodak za 0:4. Nakon toga igra se razvodnila, a nakon dosta promjena u jednoj i drugoj ekipi bez nekih izrazitih šansi s obje strane. Konačni rezultat 0:5 u 81.minuti postigao je mladi Karlo Malenović preciznim udarcem nakon prodora s lijeve strane .

Trener Međimurja Matija Kristić nakon prvog tjedna priprema može biti zadovoljan pristupom momčadi u prvoj utakmici i uvjelrjivom pobjedom iako su nedostajali virozni Brcković i mladi Grubić.

Pred nekih stotinjak gledatelja po prohladnom vremenu utakmicu je korektno odradio sudac Bojan Juras sa svojim pomoćnicima.

Međimurje je u novoj pripremnoj utakmici ove subote s početkom u 15 sati u Čakovcu domaćin četvrtoligašu Bednji iz Beletinca, naravno ako će to dopustiti vremenske (ne) prilike.

(md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE