NK Međimurec se zahvalio treneru Orehovcu, očekivala se viša pozicija

Želimir Orehovec
Želimir Orehovec, Foto: Ivana Strahija

Nakon odigranog posljednjeg kola jesenskog dijela sezone Međimurec iz Dunjkovca Pretetinca ostao je bez trenera Orehovca.

Želimir Orehovec i predsjednik Mišel Ganzer u ime kluba razišli su se sporazumno, džentlmenski. Uoči prvenstva Međimurec je dosta promijenio sastav i s velikim ambicijama ušao u prvenstvo, najavljivali su plasman najmanje do četvrtog mjesta, a završili na sedmom.

Istina da su u početku bez nekolicine igrača loše startali, ali su do pred dva kola prije kraja bili odlični s nizom od sedam utakmica bez poraza. Zadnjim dvjema porazima malo su se udaljili od vrha.

Pogotovo je prijelomna bila utakmica u Jalžabetu kada su se propisno ispromašivali i na kraju izgubili.

– Ova zadnja dva poraza nisu mi dobro sjela, pogotovo utakmica u Jalžabetu kada smo vodili, imali pet, šet prigoda i na kraju izgubili. Stao nam je niz neporaženosti, a onda još i domaći poraz od Mladosti Kometa. Ipak, sve ove godine provedene u klubu bile su za mene lijepe, bilo je i loših trenutaka, ali više je bilo vedrijih, lijepih stvari. U nogometu kada se pobjeđuje ne smije biti previše euforije kao ni tragedije kada se gubi. Pogotovo treba biti strpljiv i rezultati će doći. Svom već sada bivšem klubu želim puno dobrih i utakmica i bodova u nastavku prvenstva – rekao je Želimir Orehovec.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar