NK “Dubravčan” proslavio završetak projekta navodnjavanja terena i zamjene reflektora

Veliko slavlje obilježilo je petak, 25. kolovoza, kada je nogometni klub “Dubravčan” proslavio uspješan završetak svojeg projekta automatskog navodnjavanja terena i modernizacije rasvjetnog sustava.

Ugrađeno je 35 prskalica na glavnom terenu te 3 na pomoćnom. Zamijenjeno je 36 rasvjetnih tijela te je obnovljen dio travnjaka koji je prokopan zbog radova. Nositelj projekta je Općina Donja Dubrava koja je još jednom dokazala da mari za sport u Donjoj Dubravi na svim razinama.

Vrijednost projekta je 29.900 eura od čega Ministarstvo graditeljstva sufinancira s iznosom od 13.700 eura dok je ostatak podmiren iz općinskog proračuna. Izvođači radova su bili ADM Solar d.o.o. iz Novakovca i Elkos d.o.o. iz Kotoribe.

Predsjednik „Dubravčana“, Franjo Knez i tajnik, Nikola Radmanić, zahvalili su se Općini na podršci u provođenju projekta. Pošto je načelnik Općine, Marijan Varga bio službeno odsutan, prigodne poklone za odrađeno primili su pročelnica JUO, Monika Žinić, viša referentica, Tamara Punčikar i tajnik, Ivan Štefić.

 

Izvor i foto: Donjadubrava.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE