Međimurka Isabella Branović među nogometnim reprezentativkama Hrvatske

Isabella Branović
Isabella Branović

U Medulinu se od 31. siječnja do 3. veljače održavao zimski kamp za nogometašice do 17 i 19 godina starosti.

Hrvatske nogometašice u uzrastima WU-17 (2002. i 2003. godište) i WU-19 (2000. i 2001. godište) u Medulinu su odrađivale zajedničke treninge i odigravale međusobne utakmice.

Na kampu iz Međimurske županije bila je prisutna Isabella Branović (2003. godište) polaznica Nogometne škole Međimurje-Čakovec i Hrvoje Goričanec, regionalni instruktor za ženski nogomet kao član stručnog stožera.

U svakom uzrastu pozvane su 22 igračice iz cijele Hrvatske. Kroz odrađene treninge i utakmice na kampu izbornici reprezentacija WU-17 i WU-19 će donijeti konačnu odluku kojih 18 igračica će biti pozvano na sljedeće službene utakmice hrvatske ženske nogometne reprezentacije.

Hrvatsku žensku reprezentaciju do 19 godina očekuje kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo 2019. godine u Skupini 1 prvog kruga, u kojoj će odmjeriti snage s reprezentacijama Engleske, Slovačke i Malte.

Nogometašice do 17 godina očekuje kvalifikacijski turnir prvog kruga Skupine 2 za odlazak na Europsko prvenstvo te će igrati s Norveškom, Rusijom i Izraelom.

Izvor: klikaj.hr
Foto: Privatna arhiva Hrvoje Goričanec

Ostavi komentar