15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Generalka za obje ekipe: Međimurje uvjerljivo svladalo Polet

Umjesto prvenstvene utakmice protiv Koprivnice koja je odgođena zbog zauzetosti glavnog stadiona u Koprivnici, Međimurje je u subotu, 17. ožujka, odigralo kontrolnu pripremnu utakmicu protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Toplo vrijeme osušilo je travnjake u Čakovcu, a utakmica se igrala na glavnom terenu SRC Mladost.

Trebalo je dosta vremena da se ekipe priviknu na nove uvjete jer su praktično mjesec dana zbog snijega nogometaši, ili trčali po snijegu, ili bili u dvorani i eventualno igrali utakmice na terenima s umjetnom travom.

U samom početku utakmice Međimurje je promašilo dvije izgledne prilike i nakon toga sve do 27. minute igra između dva šesnaesterca. U vodstvo je prekrasnim pogotkom domaćine doveo Igor Tkalčić, a isti igrač na odlično dodavanje Munivrane zaključuje prvi dio vodstvom Međimurja 2:0.

U drugom dijelu ista slika, s time da je domaćin dominantan u posjedu lopte kroz cijelu utakmicu, na gol se čekalo do 77. minute kada vodstvo domaćih povećava Škvorc. Četiri minute kasnije Karlo Malenović koji je maloprije ušao u igru solo akcijom s lijeve strane zabija za 4:0. Gosti u 85. minuti smanjuju prekrasnim golom Ćurina na precizno dodavanje Hercega. Za konačni rezultat 5:1 u posljednjoj minuti zabija Nino Patafta.

Prava iskušenja za obje momčadi počinju sljedeći vikend kada započinju prvenstvena natjecanja.

Izvor: klikaj.hr
Foto: NK Polet Sveti Martin na Muri/Facebook

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE