13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Četvrta HNL: Neporaženi Dinamo u derbiju kola odlazi u Prelog

U devetom kolu Četvrte HNL Čakovec – Varaždin u subotnjem terminu svakako će najzanimljiviji susret biti u Prelogu gdje Mladost Komet u lokalnom derbiju dočekuje još uvijek neporaženi Dinamo iz Domašinca.

Igrači trenera Bunca dižu se u formi i kao domaćini vjeruju da će nanijeti prvi poraz gostima. S druge strane, Čepa i suigrači očekuju da će se i s neugodnog gostovanja u Prelogu vratiti neporaženi i zadržati priključak s vodećim ekipama.

Rudar se nakon poraza u susjedskom derbiju od Poleta želi vratiti na pobjedničke staze. Domaćin su Zelengaju i, iako igraju bez kartoniranog pouzdanog Zadravca, poručuju da tri boda ostaju u Murskom Središću.

Interesantna utakmica bit će u Slakovcu gdje Sloboda dočekuje vrlo dobre efikasne goste iz Beletinca koji već tri kola ne znaju za poraz. Međutim, Sloboda se stabilizira i rijetko gubi, što joj daje za pravo da se nada novim bodovima.

U Ludbregu Podravina je apsolutni favorit gostima iz Nedeljanca. Sve osim pobjede domaćina bilo bi iznenađenje.

Četiri utakmice igraju se u nedjelju, a najteže će biti posljednjeplasiranim Pušćinama koje ugošćuju prvoplasirani Polet i ako osvoje i bod protiv lidera to bi im bio veliki uspjeh.

Puleni trenera Željka Orehovca igraju toplo-hladno, ali ovaj put sigurni su da neće biti neugodnog iznenađenja u Dunjkovcu-Pretetincu. Domaćini su Novom Marofu i očekuju novu pobjedu koja ih vodi prema vrhu.

Drugoplasirano Nedelišće nakon nekoliko loših rezultata pobijedilo je u gostima Pušćine i polako se vraća u formu s početka prvenstva. Odlaze na drugo uzastopno gostovanje u Jalžabet i poručuju da bodovi dolaze u Nedelišće.

Plitvica koja će se i ove sezone vjerojatno boriti za opstanak dočekuje čakovečku Slogu koja dosta oscilira. U ovoj neizvjesnoj utakmici pobjeda može otići na bilo koju stranu.

ČETVRTA HNL ČAKOVEC – VARAŽDIN, 9. KOLO:
Subota, 14. listopada, 15.00: Mladost Komet – Dinamo, Rudar – Zelengaj, Sloboda – Bednja, Podravina – Nedeljanec.

Nedjelja, 15. listopada, 15.00: Pušćine – Polet, Međimurec – Novi Marof, Jalžabet – Nedelišće, Plitvica – Sloga.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE