3. NL Sjever: Danas nastavak prvenstva, očekuju nas dva međimurska derbija

Pauza je gotova, danas kreće proljetni dio 3. NL Sjever.

U nastavku odmah nas očekuju dva međimurska derbija, Graničar iz Kotoribe ugošćuje Rudar iz Murskog Središća, dok Međimurje dočekuje svetomartinski Polet. Peti međimurski klub, domašinečki Dinamo, odlazi na gostovanje u Pitomaču. Podsjetimo, licence za odlazak u viši rang predali su samo Pitomača, Varteks i Međimurje.

Međimurje protiv lidera

Međimurje s novim kormilarom Jukićem pokušat će iznenaditi vodeću momčad lige, dosad neporaženi Polet koji je apsolutni favorit. Polet (SMnM) u proljeće kreće također s novim trenerom, klupu je umjesto Josipa Brezovca preuzeo Zoran Šardi.

Rudar u očuvanje drugog mjesta

Trećeplasirana momčad, Rudar iz Murskog Središća, ima jednak broj bodova kao i drugoplasirana Pitomača. U ovom kolu putuju u Kotoribu k momčadi Marija Piškora koja je znala tijekom jeseni pripremiti iznenađenja. Rudar je imao uspješnije pripreme u usporedbi s Graničarom te se nakon ispadanja iz kupa potpuno posvećuje ligaškom natjecanju.

Domašinec protiv Pitomače

Dinamo (D) odlazi na teško gostovanje. Pod palicom trenera Dalibora Gorupića među prvima su krenuli s pripremama te odigrali čak 11 utakmica. U nastavak kreću s gotovo istom postavom, a veseli vijest da se oporavio Filip Petak. No, u ovoj utakmici favorit je Pitomača koja cilja kvalifikacije u viši rang.

Raspored 15. kola
  • Koprivnica – Virovitica
  • Pitomača – Dinamo (D)
  • Varteks – Podravina
  • Graničar (K) – Rudar (MS)
  • Međimurje – Polet (SMnM)

Utakmice se igraju danas, u subotu 9. ožujka u 15:30. Iznimka je utakmica Međimurja i Poleta koja se igra u 18:00.

Tablice omogućuje Sofascore

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE