3. NL Sjever: Polet gostuje kod Papuka, međimurski derbi Dinama (D) i Rudara

Utakmicama 15. kola sutra se nastavlja prvenstvo u 3. NL Sjever.

Lider Polet (SMnM) gostuje kod Papuka u Orahovici, dok Rudar u međimurskom derbiju dočekuje domašinečki Dinamo.

Polet želi biti prvi

Nakon dobro odrađenih priprema za nastavak proljetnog dijela prvenstva, igrači trenera Brezovca sutra će snage odmjeriti protiv Papuka iz Orahovice, trenutno sedmoplasirane momčadi lige.

Stvarno smo imali duge pripreme i jedva čekamo da krene prvenstvo. U Kupu smo ispali jesenas i sve misli su okrenute natjecanju u 3. NL Sjever gdje želimo zadržati sadašnje prvo mjesto. Težim agresivnoj igri, okomitim pasevima i nadigravanju uz naravno puno udaraca u završnici. Ekipa je izbalansirana, uz nekoliko iskusnih igrača imamo puno mladih koje želimo profilirati. Odlazimo u goste Papuku gdje se teško osvajaju bodovi, no ja vjerujem u svoju ekipu i nadam se novim bodovima, iskren i objektivan je kao uvijek trener Poleta Josip Brezovec.

Trener Gorupić optimističan

Domašinečki Dinamo, trenutno četvrta momčad lige, sutra u međimurskom derbiju gostuje kod Rudara. Iako je jedan od ciljeva osvajanje kupa, momčad također želi ostati u gornjem dijelu tablice.

Za sada smo prvi cilj ispunili, prošli smo dalje u Kupu makar je bilo teško protiv Jedinstva. Slijedi još teža utakmica, međimurski derbi protiv Rudara, ekipe koja je kod kuće u jesen bila nepobjediva. K tome su ispali iz Kupa pa će se pokušati vaditi na nama i tu vidim priliku, da možda iskoristimo njihovu nervozu i probamo se vratiti pobjedom, optimističan je trener Dalibor Gorupić.

Rudar teško ispušta bodove na domaćem terenu

Nakon ispadanja iz kupa, Rudar se okreće prvenstvu i lokalnom derbiju protiv Dinama (D).

Nismo bili pravi kad je trebalo, a penali su lutrija. Moramo se okrenuti prvenstvu i međimurskom derbiju gdje nam dolazi kvalitetan protivnik. Dinamo je samo ne lak takmac, međutim mi smo kod kuće goropadniji nego u gostima, kao da nas nešto posebno inspirira. Iako igramo bez kartoniranog standardnog igrača u sredini Arpada Vaša vjerujem da ćemo u subotu biti pravi i uzeti uvodne bodove, s optimizmom je najavio susret trener Andrija Balajić.

Raspored utakmica 15. kola koje se igraju sutra sutra (15:00): Rudar – Dinamo (D), Varteks – Podravac, Papuk – Polet (SMnM), Virovitica – Podravina, Koprivnica – Radnik Križevci.

Tablica

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE