18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

NK Međimurje remiziralo u prvoj kontrolnoj utakmici za novo prvenstvo

U prvoj kontrolnoj utakmici u pripremama našeg drugoligaša Međimurja i mađarskog trećeligaša Nagykanizsa remizirali su u subotu bez golova na igralištu čakovečke Sloge, pred lijepim brojem gledatelja, njih više od 200.

Bila je to tvrda utakmica u kojoj se vidjelo da su “noge još teške”, uz dosta nervoze s jedne i druge strane, kao da je u pitanju utakmica koja nešto odlučuje.

Nije to nešto što nije viđeno već u ovoj fazi najtežoj fazi priprema, ali ponekad je bio dojam kao da su igrači više mislili kako da se svađaju s protivnicima, umjesto da igraju. Stoga u svih 90 minuta nije bilo puno toga zanimljivoga i s jedne i druge strane, osim nekoliko poluprilika i u samoj završnici nerealiziranog penala gostiju.

U prvoj pripremnoj utakmici Međimurja protiv mađarskog trećeligaša vidjelo se da su pripreme tek počele

U prvom dijelu trener Međimurja Kristić poslao je nešto iskusniju ekipu koja je dominirala, ali bez učinka. Bilježimo dvije prigode kada su Ikić i Brcković pokušali iz daljine ugroziti gol gostiju. Predstavili su se i mnogi novi igrači u čakovečkim redovima, a najbolji dojam je ostavio vratar Koprić koji se pokazao da bi mogao biti lider nove momčadi.

U drugom dijelu novih jedanaest mladih igrača u domaćoj ekipi. Gosti iz Mađarske imali su inicijativu, a domaćin prijetio iz kontri, ali bez prave završnice.

Tri minute prije kraja domaći vratar Jesenović obranio je kazneni udarac. U istoj minuti u brzoj kontri Međimurje je moglo do gola, međutim pomoćni sudac neopravdano signalizira zaleđe. Tako je završilo 0:0.

NK Međimurje
Dobro popunjeno gledalište na utakmici Međimurje-Nagykanizsa

Slijedeću pripremnu utakmicu Međimurje igra već u nedjelju kada od 18 sati gostuje kod Dubravčana u Donjoj Dubravi.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE