Međimurski stolnoteniski savez će morati potražiti novoga predsjednika i voditelja Međimurskih liga

Predsjednik MSTS-a Dražen Korent i voditelj liga i tajnik Franjo Flac

Na Plenumu Međimurskoga stolnoteniskog saveza,  održanom u četvrtak u Šenkovcu, predstavnici klubova naše županije i službeno su donijeli odluku o završetku sezone u nadležnosti Saveza.

Rezultat je to konstantnih (i nelogičnih) zabrana treninga i natjecanja od strane Vlade pa su zbog toga u Međimurskim ligama odigrana samo dva kompletna kola te treće i četvrto djelomično, a od pojedinačnih županijskih natjecanja i turnira čak nije odigrano ništa. Zato je sezona 2020/2021. u četvrtak poništena, a nova će krenuti od prvoga kola, s pozicija koje su ekipe do poništavanja u ligama imale, i obavezom doplate kotizacije od po 100 kuna.

Dnevnim redom je bilo predviđeno i donošenje programa rada za 2021/2022., koji nije mnogo drugačiji od plana za proteklu i poništenu sezone, ali sa željom da s njegovom realizacijom bude više sreće.

Predsjednik Saveza Dražen Korent za početak rujna je predvidio izbornu skupštinu i obavijestio nazočne da nema namjeru kandidirati se za novi predsjednički mandat. Svoj odlazak pak s mjesta voditelja međimurskih liga i veze s medijima, nakon što je ove dužnosti obnašao posljednjih šesnaest godina, a u ovom mandatu je i tajnik, najavio je Franjo Flac pa bi u iduću sezonu međimurski stolni tenis mogao krenuti sa znatnim izmjenama.

 

Franjo Flac

Ostavi komentar